Este o reteta adaptata dupa reteta sacilor de la Wild Duck un restaurant al bulgarilor.Este o reteta ffff gustoasa.
Ingrediente:
un piept de pui
un ardei rosu si unul galben
2 cepe potrivite
500 g ciuperci
3-4 rosii decojite
jumatate pachet de unt
300 g cascaval
Cum procedam?
Taiem pieptul de pui julien pe care il tragem la tigaie in unt.Cand puiul este gata il scoatem si il tinem la cald.
Legumele le taiem felii subtiri si le tragem si pe ele in unt cateva minute(mai intai ceapa ,ardeiul si ciupercile si mai apoi rosiile)
Legumele se amesteca cu pieptul de pui si se aseaza in tava(sau vas yena),se condimenteaza cu sare si piper si rozmarin.Deasupra punem cascavalul ras si dam la cuptor preparatul pana cand cascavalul se topeste.
Asta e tot.Pofta mare!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu